Zwemplezier

Zwemplezier voor kinderen en volwassenen

Bij Sport-Thieme heb je een overvloedige keuze aan dolle zwemplezier voor de ganse familie, voor de tuin of het zwembad. Gegarandeerde pret voor kinderen en volwassenen, aan het zwembad of strand met zowel zwemeilanden als grote zwemmodule.

Plash Puppies Set »

Set
Plash Puppies Set
Laat de poppetjes op het water dansen!
  • Grote speelpret voor iedereen
  • Uit hoogwaardig neopreen - licht- en waterbestendig
  • Opvallende waterdieren
  • Uitzonderlijk zacht, antislip en licht
  • Set bestaande uit 8 verschillende waterdieren
8-delige set € 40,95

meer informatie »

Sunflex®
Filter
Filter

Zwemplezier voor alle kleine en grote badgasten
Met onze grote keuze aan waterspeeltuig bieden we dolle waterpret voor de ganse familie. In onze Sport-Thieme zwemshop vind je alle nodige artikels, zowel voor het kinderbadje in de tuin als voor het stedelijk zwembad, zowel voor alle kleine als grote badgasten. Tover het kinderbadje of het volledige zwembad om tot plons- en stoeiparadijs. Met grote, opblaasbare toestellen, drijvende eilanden, duikspelletjes en vele andere artikels kent de vreugde werkelijk geen grenzen.

Zwembad accessoires van profs
Kleine en grote badgasten zullen de watermodules echt geweldig vinden en er zich als een magneet tot aangetrokken voelen – watervreugde voor de ganse familie. Zwemplezier voor elk soort zwembad, elk strand of elke tuin. Een saai ogend wateroppervlak wordt een heuze badplaats met gegarandeerd hoge pretfactor waar geen enkel haartje droog blijft – gewoon echt badplezier zoals je allen bij Sport-Thieme vindt!