Voetballen

Top-voetballen in elke klasse.

Voetballen voor recreatie- en profsport bestelt u eenvoudig via de Sport-Thieme webshop. Officiële voetbal van de Duitse Bundeliga, EK- of WK-bal: Kijk eens naar ons grote assortiment aan top voetballen van Adidas, Uhlsport, Derbystar etc. – Wij bieden de passende ballen voor elke afdeling en elke leeftijd in deze balsport.

Speciale aanbiedingen

Sport-Thieme® Floodlightbal "Soccer Flash"

Sport-Thieme® Floodlightbal "Soccer Flash" vanaf € 30,95
bestel nu »
Filter
Filter

Nog meer voetballen voor de training
De passende trainingsbal voor de kleintjes, voor jeugd of heren vindt u ook in de Sport-Thieme webshop. Let bij de keuze van uw trainingsballen of gebruikersplaats- en doel: trainingsvoetballen zijn vanwege hun stuitervermogen uitstekend geschikt voor het trainen van spelltechniek en reflex. Streetsoccerballen, Futsal- en zaalballen springen minder. De voetbalspeler heeft daardoor een optimale balcontrole; zeer geschikt voor spectaculaire dribbels. Bijzondere weersgesteldheid of plaatsgebruik hebben speciale baleigenschappen nodig: voetballen met signaalkleur bieden ideaal zicht voor training op besneeuwd gras of bij spelen bij kunstlicht.

Officiële voetbal voor kampioenschappen
Sport-Thieme verkoopt kwalitatieve Adidas-voetballen alsmede de officiële wedstrijdballen van de UEFA Champions-League en die van het Duitse nationale elftal, zoals b.v. het WK voetbal. De EK-bal en de WK-bal behoren altijd tot de meest geliefde cadeau-ideeën bij voetbalkids. Test ook ons sterke eigen merk: Sport-Thieme- voetballen zijn gripvast en vormvast. U krijgt 2 jaar garantie op ronding en naden. Tevens laten wij onze voetballen in navolging op de FIFA-certifcatie volgens de internationale Matchball Standard door een onafhankelijk testbureau testen. Zo spaart u goed: goedkope aanbiedingen tegen aantrekkelijke prijzen voor onze ballensets: U ontvangt verschillende voetballen om uit te proberen. Eenvoudig in een direct voetbalspel te vergelijken, met het elftal de ballen-aankoop beoordelen. Onze tip: Let u bij de bestelling van voetballen op kortingsacties en setprijzen. Vaak kunt u grote aantallen voetballen zeer goedkoop voor uw elftal aanschaffen.