Voetbal

Voetbal, ballen, doelen & accessoires

Voetbal als recreatie-, competitie- of schoolsport: bij Sportime vindt u de geschikte uitrusting. Het omvangrijke aanbod omvat ballen, doelen, netten, markeringswagens, cornerpalen, trainingsaccessoires en nog veel meer. Met de talrijke trainingshulpmiddelen kunt u uw voetbaltraining op de club of op school nog effectiever vorm geven. Voetbal-DVD’s voor techniek, tactiek en coördinatie-training ronden het omvangrijke voetbal-aanbod af. Hiermee kunt u succesvol beginnen met uw team.
Filter
Filter

Voetbal: ballen, doelen & top-uitrusting
Voetballen is fun, houdt u fit en is de nummer één van de clubsporten. Geen enkele andere sporttak inspireert zoveel mensen. Zelfs de kleinsten spelen al ambitievolle wedstrijden op het voetbalveld. Hier is niet alleen de sportieve prestatie belangrijk, maar ook de teamspirit. Voetbal verbindt en overwint grenzen. Hierdoor speelt deze populaire balsport ook een grote rol in sociale en integratie-projecten.

Omvangrijke voetbal-shop
Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de bal en dan kan men al beginnen. De voetbal-shop van Sportime biedt een grote keuze aan van ballen voor verschillende leeftijden en verschillende niveau’s, zowel voor gebruik in de zaal alsook buiten. Opdat u uw voetbalveld of trapveld professioneel zou kunnen uitrusten, vindt u voetbaldoelen in verschillende maten en verschillende uitvoeringen. Markeringswagens en verf, om de lijnen te trekken, ontbreken ook niet, net zo min als de cornerpalen en vlaggen.