Roltunnel

productinformatie
Roltunnel
Roltunnel
Roltunnel
Roltunnel
Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
* € 154,95
Leverbaar binnen de 2-3 werkdagen
W0-B62642909

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.

De roltunnel garandeert veel bewegingsplezier zoals in een hamsterrad: kruipend, zijdelings gehurkt of liggend in de rol - de roltunnel biedt kinderen vele bewegingsmogelijkheden. Dat bevordert motoriek en coördinatie.

  • Hamsterrad met hoog stimulerend karakter
  • Voor kinderopvang, kleuter- en basisscholen
  • Ideaal voor speelparcours
de roltunnel - brengt kinderen aan het rollen
de roltunnel met zijn bonte kleuren is een aantrekkingspunt voor elke speelhoek. De tunnel bestaat uit 2 banden met daartussen een lange, zachte foammat die met klittenband bevestigd is. De kleurrijke rol blijft beslist niet lang onaangeroerd staan en nodigt uit tot fantasierijke bewegingsspelen. Kinderen kunnen op verschillende manieren in de rol voortbewegen - kruipend, gehurkt en liggend rollen.

Productdetails:
  • ø 86 cm
  • Schuimstof met vinylbekleding
  • Plaatsbesparend opbergbaar en makkelijk verplaatsbaar

De roltunnel - brengt vreugde in beweging
De roltunnel brengt kinderen in beweging - of het nu in de kinderopvang, kleuter- of basisschool is of binnen de vereniging. De roltunnel is een aantrekkelijk bewegingselement voor ieder bewegingsparcours. In de sensorische integratie-therapie kan het het evenwichtsorgaan stimuleren, als de kinderen zachtjes in de rol worden verdergerold.

Met de roltunnel kunnen kinderen hun bewegingsdrang vrij ontwikkelen - Bestel vandaag nog de roltunnel van Sport-Thieme.


Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.


Meer aanbevelingen

Produkt-beoordeling

Win een waardecheque van € 200,00!
Met een productbeoordeling neemt u deel aan een maandelijkse verloting. U kunt een waardecheque winnen ter waarde van € 200,00. De verloting start telkens op de eerste dag van de maand en eindigt op de laatste dag van de maand.

Nieuwe beoordeling maken »