Strongman Equipment

Strongman: Wie is de sterkste in de wereld?

Strongman equipment is de sportuitrusting voor echt sterke mensen. Van Kettlebells, dumbbells, barbells, halterschijven, gewichtskettingen en gewichtssleden voor je krachttraining tot core-trainers, fitness-banden, springtouwen en speedropes voor je conditie: Hier in de Sport-Thieme Online Shop vindt u sportartikelen van gerenommeerde merken, alles wat een echte Strongman nodig heeft.

Sport-Thieme® Kettlebell hamerslag, gietijzer, gelakt »

De veelzijdige fitnesstrainer
  • Zeer handige, antislip grepen
  • Perfect voor een intensieve training van het gehele lichaam
  • Bruikbaar indoor en outdoor
  • 10 jaar garantie!
Stuk vanaf € 15,95

meer informatie »

Sport-Thieme®
Filter
Filter

Strongman: Nieuw en populair
Strongman is een sport van deze tijd. In de late jaren '80 onstond deze vorm van krachtmeting in de VS om pas in de vroege jaren '90 bij ons in Europa door te breken. Niet de wedstrijd op zich was toen een noviteit, maar het bewijs van fysieke kracht in de verschillende disciplines waarbij de atleten zo veel mogelijk spiergroepen moesten aanspreken. Bij Strongman gaat het meer om kracht-uithoudingsvermogen en conditie dan om het ontwikkelen vande maximale kracht zoals in bodybuilding. In aanvulling op de IFSA Strongman Champions League en de WSM Super Series bewijzen de sterksten zich ook op het Arnold Sports Festival.

StrongmanRun: Over heg en steen
Sinds 2007, rijst de vraag naar de "sterkste man" in talrijke StrongmanRuns in Europa: Strongmanrun Germany, Strongman Run 2015, Fisherman's Friend StrongmanRuns (Nürburgring, Zolder, Rotterdam,...) en sinds kort is er zelfs de StrongSisterrun. In deze extreme hindernisloop gaat het naast snelheid en kracht ook over vaardigheid bij het overwinnen van de obstakels. Is het een wonder dat Strongman atleten naast geavanceerde Strongman trainingsprogramma‘s en Strongman workouts ook speciale Strongman Equipment nodig hebben? We laten zien waarmee de echt sterke Strongman trainen - hier in de Sportime Online Shop.