Schommel voor rolstoelgebruikers

productinformatie
Schommel voor rolstoelgebruikers
Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
* € 12.309,00
Leverbaar binnen de 4 weken.
W0-B61608609

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.

5 Jahre Garantie
Pret en plezier voor rolstoelgebruikers. Deze schommel werd specifiek ontworpen voor de behoeftes van mensen in een rolstoel. Zo kan er tijdens pauzes en tijdens de vrije tijd van scholen en instellingen een leemte opgevuld worden voor mensen, die omwille van hun handicap niet of nauwelijks gebruik kunnen maken van de conventionele speeltoestellen. Veel rolstoelgebruikers zijn voor het eerst in hun leven in staat om de sensatie van het schommelen zowel geestelijk als lichamelijk te ervaren. Mensen met een betere motoriek kunnen bij lichte ondersteuning de schommel zelf bedienen en in beweging zetten. Gestel uit 80/4 mm vierkante stalen buizen, scharnieren met 8-voudige kogellagers. Het schommelplatform ist speciaal gemaakt voor rolstoelen, incl. adaptor voor kleinere rolstoelen. 280x250x245 cm. Lichte schommelhoogte 237 cm. Benodigde ruimte: 500x350 cm. 5 jaar garantie op de constructie en het materiaal.

Meer aanbevelingen

Produkt-beoordeling 1

Schommel voor rolstoelgebruikers

5 of 5 Stars: Very good

  • 5 Sterren 1
  • 4 Sterren 0
  • 3 Sterren 0
  • 2 Sterren 0
  • 1 Ster 0

Win een waardecheque van € 200,00!
Met een productbeoordeling neemt u deel aan een maandelijkse verloting. U kunt een waardecheque winnen ter waarde van € 200,00. De verloting start telkens op de eerste dag van de maand en eindigt op de laatste dag van de maand.

Nieuwe beoordeling maken »

Recensies van onze winkels:

schrijft:

Wir sind sehr dankbar für diese Schaukel Es war ein sehr emotionaler Moment, als unsere Rollischaukel eingeweiht wurde. Die Heimbewohner durften das erste mal in ihrem Leben auf die Schaukel. Wir haben endlich einen weiteren tollen Mittelpunkt in unserer kleinen Parkanlage. Danke auch für die Tipps zur Sponsorensuche.


  • Qualität
  • Design
  • Funktionalität

Beoordeeld op: 30 januari 2012

Gekocht op: 25 juli 2011