Sport-Thieme® Basketbal-Set "School"

productinformatie
Nieuw Set
Sport-Thieme® Basketbal-Set "School"
Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
* € 229,00
Leverbaar binnen de 2-3 werkdagen
W0-B62702504
U bespaart € 71,50!

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.

De Sport-Thieme Basketbal-Set "School" bestaat zowel uit trainingsballen alsook uit één wedstrijdbal. Hierdoor bent u het best uitgerust voor het groepsspel in scholen en clubs.

  • Handige set voor school- en clubsport
  • Gripvast oppervlak voor een perfecte houvast
  • Verschillende maten
De Sport-Thieme Basketbal-Set "School": voor in- en outdoor gebruik
De Sport-Thieme Basketbal-Set "School" leent zich best voor de basketbal-training in scholen of clubs. Zowel de uitvoering "250 Gold" alsook de uitvoering "School" overtuigen door uitstekende grip en optimale speeleigenschappen voor in- en outdoor gebruik. Het enige verschil: de basketbal "250 Gold" is bovendien ook bruikbaar als wedstrijdbal. Door de ingeprente zilveren sterren is hij bovendien ook best zichtbaar in het duister. Een plaatsbesparende opberging en een eenvoudig transport is mogelijk door de meegeleverde ballentas.

Zoekt u ook naar een handige basketbal-set voor school- en clubsport? Bestel dan nu meteen uw Sport-Thieme Basketbal-Set "School".


Produkt-beoordeling

Win een waardecheque van € 200,00!
Met een productbeoordeling neemt u deel aan een maandelijkse verloting. U kunt een waardecheque winnen ter waarde van € 200,00. De verloting start telkens op de eerste dag van de maand en eindigt op de laatste dag van de maand.

Nieuwe beoordeling maken »